decorator budapest, floorist hungary, wedding in budapest

wedding decor, budapest wedding, wedding in budapest, Botaniq castle wedding

halászbástya-esküvő-fisherman-bastion-wedding-hungary-florist-event-decor

liszkay-kuria-eskuvo-dekoráció-balaton-dekoros-simon-teodora-hugary-wedding

wedding decor, budapest wedding, wedding in budapest, Botaniq castle wedding

Szolgáltatások

Az egész dekorációban segítek nektek: egy helyen megrendelhetitek a virágokat, a kiegészítő dekor tárgyakat, a grafikát. Továbbá a bútorbérlést is intézem,  az esküvő napján koordinálom a leszállításukat.

Meglepetés eljegyzést tervezel a szerelmednek? Vagy egy felejthetetlenül szép és elegáns lánybúcsút szeretnél? Bízd rám a design részét.

Munkáim

botaniq hotel-kastélyszálló-castle-tura-small-wedding-venues-budapest

Fairytale destination wedding at Botaniq Castle of Tura

halászbástya-esküvő-fisherman-bastion-wedding-hungary-florist-event-decor

Intimate elopement wedding at Fisherman's Bastion

vajdahunyad vára, esküvő, orosz esküvő, destination wedding hungary, destination wedding budapest

Daria & Sergei's destination wedding

wedding-austria-elopemen-planner-wien

Elegant lopement wedding in Vienna

wedding-in-hungary-budapest-gay-wedding-lmbtq

Love is love above the city

Visszajelzések

“A vendégeink (és a helyszín alkalmazottai) azóta is emlegetik, hogy mennyire csodálatos volt minden.”

Lettiéknek köszönhetően az esküvőnk egy valóra vált álom volt. A korábbi munkáik alapján sejtettük, hogy a mi esküvőnk dekorja is gyönyörű lesz, de a valóság minden elképzelésünket felülmúlta. A helyszínre belépve azonnal megcsapott a virágillat, a látvány pedig hihetetlen volt. Meseszép virágdekorációt alkottak nekünk, minden részlete tökéletes volt. A vendégeink (és a helyszín alkalmazottai) azóta is emlegetik, hogy mennyire csodálatos volt minden. A menyasszonyi csokrom is pont olyan volt, amilyennek megálmodtam; meseszép és tartós.
A grafikai munkák is gyönyörűek voltak, a meghívókat azóta is dicsérik a vendégek. Nagyon köszönjük a profi munkát és hogy minden kérésünket teljesítettétek, még ha az utolsó pillanatban kértük is! ?
Szomolányi Orsolya

“A legjobb döntés hoztuk”

A legjobb döntés hoztuk, hogy Lettire és profi csapatára bíztuk a dekor megalkotását a nagy napunkon. Lettivel már csak azért is kiemelkedő élmény együtt dolgozni mert minden megnyilvánulásából érezhető, hogy teljes szívét beleadja az adott nagy nap arculatának megvalósításába. Abszolút arra törekszik, hogy az aktuális trendeket követve is mindig egyedi, a pár stílusát és személyiségét teljes mértékben tükröző dekor szülessen. Minden elképzelésünket felülmúlta az eredmény. Végtelenül hálásak vagyunk és nagyon örülünk, hogy megismerhettünk, Letti! 🙂

Kárai Réka

Őszi esküvő ruha, Őszi esküvő helyszín, Őszi esküvőre ruha vendégként, Őszi esküvői csokor, Vadvirágok esküvőre, Őszi esküvői fotók

“A legapróbb részletig precízen megtervezett és kézben tartott”

Kedves Letti,
Köszönjük, hogy csodás munkátokkal és mérhetetlen kreativitásotokkal életre keltettetek egy olyan álomvilágot, ahova gondolataimba egész biztosan évekkel később is szívesen visszatérek! ?
Nagyon nehéz szavakba önteni mindazt, amit kaptunk. Mind az előkészületek, mind pedig a kivitelezés párját ritkította és rendkívül profi volt, a legapróbb részletig precízen megtervezett és kézben tartott. Igazán szerencsésnek érzem magam, hogy együtt készülődhettünk a számunkra ilyen fontos napon és egy percig sem merült fel bennem kétely, hogy a tökéletesnél akárcsak egy hajszállal is kevesebbet kapunk.
Mindig is csodálattal tölt el mikor azt látom, hogy valakinek a munkája a szenvedélye és úgy érzem ez a műfaj csak így valósítható meg igazán őszintén és tisztán. Kívánom, hogy ez a szenvedély további munkátokban is elkísérjen!
Porteleki-Schaming Kornélia

“Az esküvőnk dekorációja a legjobb kezekbe került!”

Letti és Viktor egy fantasztikus páros, akik lelkiismeretesen, profin végzik a munkájukat. Már az első találkozásnál éreztük, hogy az esküvőnk dekorációja a legjobb kezekbe került! Nagyon sokan dicsérték a gyönyörű virágkölteményeket s a sok apró, gondosan megtervezett részletet. Köszönjük a csodás dekorációt, a telefonos egyeztetéseket, a türelmet és hogy megismerhettünk Titeket!! Mindenkinek ilyen szolgáltatókat kívánok, mint amilyenek Ti vagytok!❤️

Tóth Anna Eszter

“Megnyugtató volt hogy az elképzeléseinket kreatív ötletek követték”

Már régóta követtem Lettiék munkáját, és akkor tudtam, hogy velük együtt szeretném megálmodni a dekorációnkat. Már az első találkozón működött a kémia, és nagyon megnyugtató volt hogy az elképzeléseinket kreatív ötletek követték.☺️ Gördülékeny volt a kommunikáció, ami szerintem az egyik legfontosabb egy szolgáltató esetében. Csodaszép volt minden, a csokrom pedig egy álom. A helyszín is megjegyezte, hogy mennyire el vannak ragadtatva a dekorációtól. Köszönjük, hogy velünk voltatok, és reméljük jól éreztétek magatokat Ti is.❤️Tökéletes volt.?

Fürjes-Balogh Alexandra

“She was flexible and creative all the way”

We absolutely loved the decoration Letti made for us at two different venues – it was amazing how much she nailed what sort of decoration we had in mind. We really felt she took the effort and time to get to know our way of thinking, and perhaps that’s why it worked so well. It was a breeze working with her, as she was flexible and creative all the way. The end result was just fantastic, it created a magical vibe that touched not only us but each and every guest of ours, too. 🙂  We cannot recommend her enough!

Miriam Van der Beek & Majdán Gábor

“Minden gondolatában látszik, hogy szívvel-lélekkel csinálja a munkáját”

Letti egyike azon személyeknek, akiknek nem lehetünk eléggé hálásak, hogy gyönyörűvé és gondtalanná varázsolták az esküvői készülődést és az esküvőnket. Letti minden mozdulatán, minden gondolatában látszik, hogy szívvel-lélekkel csinálja a munkáját, rendkívül elkötelezett a szakmája és az őt választó párok iránt. A dekoráció tervezése és elkészítése során figyelemmel van a pár személyiségére, ötleteire, ugyanakkor, kedves jövendőbeli párok, higgyétek el, neki még százszor jobb ötletei vannak! Az esküvői dekorációnk minden eleme álomszép volt. Nagyon köszönjük Nektek, Letti és Viktor!

Sándor-Koledits Nóra

wedding wood-budapest-esküvői-dekoros-

“Felejthetetlen pillanatokat varázsol majd mindenki számára”

Ha esküvői dekorációt keresel, NE KERESS TOVÁBB! Letty az a személy, aki 3 mondatból tudja, mit csináljon, és nem tud hibázni. Ízléses, nem hivalkodó dekorációt varázsolt az esküvői helyszínre. Minden kérésemet maximálisan teljesítette, sőt, kiegészítette olyan elemekkel, amikről álmodtam, de nem tudtam megfogalmazni őket. Plusz őszintén elmondta, ha valami nem illik bele az elképzeléseinkbe. És ezeken felül fantasztikus ember, remek a humora, és így nem csak a munkája, de a személye is emeli a rendezvény hangulatát. Szívből ajánlom mindenkinek, mert felejthetetlen pillanatokat varázsol majd mindenki számára.

Winkler Mariann

Sorg villa, esküvő, leányfalu, daalarna esküvői ruha, esküvői dekoros Budapest, Wedding, Decor, Hungary

“Szuper volt Veled dolgozni, ötletelni, együtt gondolkozni, készülni”

Drága Letti! Egy csoda volt, amit alkottatok az esküvőnkön! Álomszép volt minden!  Nagyon nagyon szépen köszönjük Neked a varázslatos dekorációt! A virágok, a szoborfülke, a táblák, a gyönyörű tányérok, a kártyák – minden részlete szerelem volt számomra. A vendégek is odavoltak érte.
Szuper volt Veled dolgozni, ötletelni, együtt gondolkozni, készülni – úgy éreztem, hamar egy hullámhosszra kerültünk. Nagyon flottul mentek az egyeztetések, nyitott voltál mindig a kéréseimre. Köszönöm, hogy így ráéreztél, hogy mit is szerettem volna. Köszönöm a kedvességedet, segítőkészségedet, rugalmasságodat, elképesztően profi munkádat! (Sajnálom is, hogy vége.)
Gyarmati Dóra

“Csapata pontos, precíz minden tökéletesen működött!”

Csak szuperlatívuszokban tudok nyilatkozni! Letti teljesen eltalálta az ízlésünket, minden csodaszép lett!! <3 <3 a csapata pontos, precíz minden tökéletesen működött. Csakis ajánlani tudom őket, ha igényes dizájnra vágytok!! Bármikor bármivel kereshettem azonnal segített vagy ajánlott valakit! Köszönjük mégegyszer?
Fekete Noémi

Tugyi Letti| esküvői dekoros és virágkötő

6 éve foglalkozom esküvői dekorációval. Letisztult elegancia, kreativítítás és gondosan megtervezett részletek jellemzik a munkáimat.

Meseszép dekorációt alkotok nektek, figyelembe véve a kéréseiteket, amiket személyreszabott és kreatív ötletekkel ötvözök.

Ha letisztult, tematikus vagy a megszokottól eltérő, merészebb esküvőről álmodtok, bízzátok rám és a csapatomra a dekorációtokat!

LMTBQ+ barát esküvői szolgáltató

Fishermans-Bastion-elopement-wedding-budapest

Válassz minket ha...

Fontos számodra, hogy minden részlet profi legyen és az esküvőd napját szeretnéd önfeledten kiélvezni.

Ehhez a következőket tudjuk biztosítani:

  • Dekor, virágok, grafika, és bútorbérlés egy helyről
  • 100+ rendezvény és 6 év tapasztalat
  • Gördülékeny kommunikáció
  • Rugalmasság, precizitás 
  • Az ország egész területén elérhetőek vagyunk, angolul és spanyolul