10 CSODÁS, BUDAPEST KÖZELI ESKÜVŐHELYSZÍN

Olyan Budapest közeli esküvői helyszíneket mutatok be ebben a bejegyzésben, amik Budapesttől maximum 1 órára találhatóak autóval. Mindegyik helyszínen dekoráltunk már, adottak azok a feltételek, amik szép dekorációhoz kellenek. Van listában esküvői helyszín szállással, családias, vintage vagy éppenséggel erdei helyszín is.

BOTANICA VENDÉGHÁZ –Dánszentmiklós

Az M5-ös autópálya mentén igencsak hamar eljuthatunk erre a különleges helyre. A csodálatos enteriőr hozzáértő kezek munkáját dicséri. Szállás is található a helyszínen, a csodás kertben pedig megtartható a ceremónia, de akár az esküvőt ki lehet vinni szabadtérre.

A rendezvényterem stílusa leginkább egy Jeanne D’Arc Living magazin hasábjainak vintage hangulatát idézik. Igényes fabútorok, kőpadló. Dekorálni pedig egy álom. Sok féle dekorációt elbír, kis esküvőkhöz tökéletes.

Nézd meg az itt dekorált esküvőnket

RÓKUSFALVY BIRTOK –Etyek

A Rókusfalvy Birtok mindig különleges helyet fog elfoglalni a szívemben, mert nekünk is ott volt az esküvőnk. Azóta volt szerencsém esküvői dekorosként is visszatérni, nem csalódtam.

Helyben tudnak szállást és a készülődéshez szobát is biztosítani, de igazából Etyeken belül nincsenek távolságok, főleg autóval. Így a további szállás kérdés elég könnyen megoldható. Elég markánsak benne a karakterét adó fagerendák és sötétbarna padló, de a felújítás óta sokkal modernebb lett a hangulata.

DEÁK UDVARHÁZ –Kakucs

A Deák Udvarházról már helyszín vélemény blogposztot is írtam. Egy igazi kis vintage ékszerdoboz, a legújabb erdei ceremóniahelyszínnel pedig még különlegesebb lett. Vendégházakkal is rendelkezik a helyszín, ahol megoldható az elszállásolás.

HILLTOP BORHOTEL ÉS ÉTTEREM –Neszmély

A Hilltopról is írtam már bejegyzést, ahol bővebben kitérek belső adottságaira és stílusára. Páratlan kilátás nyílik a panoráma teremből. Szállás van, az étel is finom. Többször dekoráltuk már az elmúlt szezonokban.

Hilltop borhotel, neszmély, hilltop bor, hilltop esküvő

HARASZTHY VALLEJO –Etyek

Mondhatjuk, hogy Etyek az utóbbi években igazi rendezvény nagyhatalom lett. A Haraszthy Pincészet étterme is ezt a frontot erősíti. A többi etyeki helyszíntől eltérően itt inkább a modern hangulat uralja a belső tereket, rusztikus dekorációt ide nem javaslok.

ÖREG-TÖLGY FOGADÓ –Pusztazámor

A kertje a kis tavacskával egy ékszerdoboz. Tökéletes szabadtéri, meghitt esküvőkre. Akár egy mediterrán hangulatú esküvőt is el tudok itt képzelni.

 

öreg tölgy fogadó, pusztazámor, pusztazámor esküvő, dress the day wedding hire, the wedding foy, esküvő dekor, polgári ceremónia, x hátú szék
öreg tölgy fogadó, pusztazámor, pusztazámor esküvő, dress the day wedding hire, the wedding foy, esküvő dekor, polgári ceremónia, x hátú szék

SORG VILLA –Leányfalu

A Sorg villáról is készült már bejegyzés az oldalon. Egy igazán különleges atmoszférájú helyszín, ahova belépve egy elvarázsolt világban érezhetjük magunkat. A készülődéshez tudnak szobát és bútorokat biztosítani.

Nézd meg az itt dekorált esküvőnket

TELEKI-TISZA KASTÉLY –Nagykovácsi

Idén volt először alkalmam ezen a helyszínen dekorálni, de remélem, hogy nem utoljára. Igazi, romantikus kastély, szép kastélyparkkal és gyönyörű épülettel. A helyszín eredeti székeit kevésbé ajánlom esküvőre, de a bérlésben akár helyben, de akár én is tudok segíteni. Készülődős szobát tudnak biztosítani.

WEDDING WOOD –Budakeszi

Ha luxus, sátras esküvőre vágysz, a Wedding Woodot ajánlom. Sok féle stílusú dekorációt elbír, de legjobban a grandiózus, elegánsabb dekorációkat javaslom ide, de mivel budakeszi erdő szívében található -ahogy a neve is árulkodik róla-, erdei hangulatot idéző dekoráció is jól áll neki.

wedding-wood-budakeszi-esküvőhelyszín-esküvődekoros-budapest-weddin

PLUS52 -Etyek

Újfent egy etyeki helyszín, az újabbak közül. A Plus 52 az egyik legkülönlegesebb  helyszín, ahol dekoráltunk. Enteriőrje szintén sok féle stílusú dekorációt elbír. Bár ide biztos nem vinnék be egy túl romantikus, rózsaszín, csajos dekorációt.

A bejegyzésben felhasznált képeket készítette: Rokolya Photography, The Weddingfox, Eszter Faragó Photography, Teodora Simon Photography, Fábry Anna, Terjék Krisztián

Olvasd el az előző bejegyzéseket is:

The current query has no posts. Please make sure you have published items matching your query.