Hilltop Borhotel, Neszmély | esküvői helyszín vélemény

Ha természetközeli esküvői helyszínek közül válogattok, netalán felmerül a szőlőbirtok helyszín, mindenképp érdemes számításba venni a Hilltop Borhotelt. Az elmúlt szezonokban többször volt szerencsénk ott dekorálni, így mondhatom, hogy eléggé megismertük és kiismertük ezt a különleges kis esküvői helyszínt. 

Az így szerzett személyes tapasztalataimmal szeretnék egy kis segítséget nyújtani a választáshoz. Dekoros szemmel adok most nektek olyan tippeket és tanácsokat, amikkel biztosan tökéletes lesz az esküvőtök.

Rusztikus esküvő, romantikus esküvő, greenery, púderszín,Hilltop,Neszmély

Elhelyezkedés, megközelítés

A Hilltop Budapesttől kicsivel több mint egy óra autóútra található, Tatától pedig 20 perc utazással juttok el a Melegeshegy csúcsán található szőlőbirtokra. Ahol, ugyanezen név alatt futó borokat is készítik. 
Az első és a legfontosabb, amit megemlítenék, hogy páratlan panorámával rendelkezik, többek között látni a Dunát is az étteremből, ami egyben az esküvők helyszíne is.

Hilltop borhotel, neszmély, hilltop bor, hilltop esküvő
Asztali dekoráció esküvő

Stílus, dekorálhatóság

Mint ahogy említettem, az egész termet a 180 fokban nyíló panoráma uralja. Ez már önmagában gyönyörű, természetesen a főasztalnak is ez adja a hátterét, amit semmiképpen sem szoktunk eltakarni, viszont finoman díszítjük, ahogy azt Andi és Sofi esküvőjén is tettük. 

A helyszínen uralkodó színek a sötétbarna, fagerendák és -oszlopok határozzák meg az összképet, amitől rusztikus stílusa van, de a kicsit sötét belsőtér csodásan feldobható ezernyi apró fényfüzérrel, aminek a felrakása sem akadály. A helyszín alaptartozékai közé között van az oszlopokra tekert sötét drótos fényfüzér, de a mennyezet dekorálásához, mindenképp a dekorosnak kell biztosítania a fényeket. 

Hilltop borhotel, neszmély, hilltop bor, hilltop esküvő
Képek: Terjék Krisztián Photography

Ami a hely stílusát illeti, hiba lenne azt gondolni, hogy csak a rusztikus-faszelet-zsákvászon-befőttesüveg illik oda. Tökéletesen megállja a helyét egy minimalista, letisztult- vagy bisztró hangulatot idéző dekoráció, de a romantikus, kicsit elegánsabb vagy akár az indusztriál irányt sem vetném el.

Érdekel az indusztriális dekor? Inspirálódj ebből az etyeki esküvőből.
Hilltop esküvő, neszmély, neszmély esküvő, hegytető esküvő, hilltop borhotel és étterem esküvő, blushweddingdecor,burgundy esküvői dekor, borbirtok esküvő, boros esküvő, hilltop borhotel esküvő,

Extrák

Szőlőbirtok lévén a hangulatot erősen meghatározza a bor jelenléte, számtalan hordóval tudnak hozzájárulni a dekorációhoz. Ha szeretnétek, akkor egy stílusosan koptatott fa ajtón vagy létrán rendezik be nektek desszertasztalt vagy fröccs bárt az épület mellet lévő lugasnál.
A kültéri ceremóniához pedig három féle boldogságkapu közül választhattok. 

Ezek dekorosként is előnyt és segítséget jelentenek.

Ceremónia helyszín

Talán az egyik legnagyobb vonzerője a lenyűgöző szabadtéri ceremónia helyszín. Az étteremtől pár száz méterre lévő dombon mondhatjátok ki az igent, ahol a legszebb háttér maga a szőlőtökékkel tarkított panoráma. A ceremóniára fekete kerti székeket biztosít a helyszín és ha kéritek, boroshordókat adnak a ceremóniához. A kreatív fotózást pedig megtarthatjátok a szőlősben.

hilltop esküvő, neszmély esküvő
Kép: Terjék Krisztián

Megjegyzés: A bejegyzések a megírás pillanatában aktuális paramétereket és állapotokat alapul véve készülnek. Az ezt követően bekövetkezett változtatásokért (bővítés, átépítés, felújítás stb.) felelősséget vállalni nem áll módomban.

A bejegyzésben felhasznált képeket készítette: Terjék Krisztián, Eszter Faragó Photo, Archivo

Olvasd el a többi bejegyzést is:

The current query has no posts. Please make sure you have published items matching your query.