A 7 legjobb esküvői instagram oldal

A legjobb esküvős oldalak után, most elhoztam a 10 legjobb esküvői instagram oldalt, amit érdemes követni. A lista erősen szubjektív, a saját ízlésemet követi, úgyhogy ha tudsz azonosulni az általam készített dekorációkkal, valószínűleg ezek az oldalak is tetszeni fognak. Bár én zömmel szakmai szemmel nézem ezeket, biztosan ezekből inspirálódnék, ha az esküvőmre készülnék.

Nem mellesleg azért is ajánlom, hogy követésre ezeket a profilokat, mert egyedibb ötleteket lehet rajta találni mint a Pinteresten és így biztosan nem fogod ugyanazt a képet lementeni a boldogságkapuról, amit minden második menyasszony.  

A David Austin rózsák, vagy más néven angol rózsák nagyon hírések a virégkötők és az esküvők világában, mert szavakkal szinte le se írható, milyen gyönyörűek a virágai. Sokszor használom én is menyasszonyi csokorban. Az oldalukon gyönyörű virágkölteményeket, csokrokat nézegethetsz.

legjobb-instagram-oldalak-esküvői-instagram-oldalak
@davidaustinweddingroses

Zömmel amerikai esküvőket mutat be. A dekorációk modernek, divatosak és látványosak.

Alapmű az esküvői világban. Már a 10 legjobb esküvős oldal bejegyzésemben is szerepelt, az instagram oldaluk sem kevésbé inspiráló. Romantikus, fine art esküvőkeet mutat be zömmel.

Csdoaszép meghívók, papírok, borítékok, grafikák. Papira Design papír kellékeit öröm nézegetni. Mindenféle technikával, nyomdai eljárással lehet találkozni a munkái között. Igazi eyecandy mindegyik képe.

@papiradesgin

Joy igen neves esküvői designer, ő tervezte Joe Jonas (Jonas Brothers) és Sophie Turner (Marvel filmekben szereplő színésznő) esküvőjét is. Mindegyik munkáját átjárja a letisztult elegancia, miközben elképesztően stílusos és divatos. Érdemes rákattintani.

Igazi franciás elegancia, pasztell színek, romantika, kifinomultság, sok-sok virág. Ez jellemzi 

@lettreaelise_events

Martha munkái a kedvenceim. Sok féle stílusú és hangulatú esküvőt szokott dekorálni. Elképesztően tehetséges, minden dekorja tele van izgalmas részletekkel. Érdemes megnézni az oldalát.

Letti-esküvői-virágok-virágdekoráció-esküvői-dekoratőr
Letti

Szia! Dekoros vagyok és virágkötő, esküvői álmaidat virágba szövő. Köszöntelek az esküvői blogomban, ami rendszeresen frissül tippekkel, cikkekkel.
Tematikus, exkluzív, romantikus vagy a megszokottól eltérő, egyedi esküvőt szeretnél? Keress bátran!
Rólam bővebben

Olvasd el a többi bejegyzést is:

The current query has no posts. Please make sure you have published items matching your query.