Gyakran ismételt kérdések

Töltsd ki a kapcsolat űrlapot és 72 órán belül visszajelzek. Majd következik a személyes konzultáció, amely során átbeszéljük a dekorációra vonatkozó részleteket.

Az egyéni konzultáció alapján megtervezem számotokra a személyre szabott dekorációt (erről ide kattintva olvashatsz bővebben).  A találkozó után kaptok egy tételes ajánlatot.  

A tervezés és ajánlatkészítés díja 25 ezer forint, ami szerződés esetén levonódik a megrendelés végösszegből. A találkozón fizetendő készpénzben (elektronikus számla kerül róla kiállításra).

Ha úgy döntötök, hogy nem folytatjuk a közös munkát, akkor a  tervezési díjon felül, további költség nem terhel titeket.

A találkozóra – járványhelyzettől függően – személyesen (B72 Studió – V. Múzeum krt 19.), vagy online (Zoom, Skype vagy Messenger segítségével) kerül sor.

Ha már megvan a végleges dátum és helyszín, akkor minél hamarabb keressetek fel, ideális esetben 10-12 hónappal az esküvő előtt. A minőséget szemelőtt tartva és a rendelkezésre álló kapacitásunkat  figyelembe véve, az egy szezonban vállalt esküvők számát korlátoztuk. Így mindenkinek ugyanannyi figyelmet és sztenderd minőséget tudunk nyújtani.

A személyes konzultáció összetett és  több okból fontos:

találkozón

  • Elmondjátok mikre van szükségetek, hogy zajlik majd az esküvő napja, olyan kèrdèseket teszek fel, amik fontosak a dekoràciò elkészítéséhez mind tervezéskor, mind pedig gyakorlatban.
  • A beszélgetés alatt igyekszem minél jobban megismerni titeket – a stílusotokat-, azt hogy milyen esküvőre vágytok. Ezek alapján kapok egy képet, mi illik hozzátok legjobban.
  • Átbeszéljük és pontosítjuk a részleteket, felmérem az igényeiteket.

tervezés folyamata magába foglalja a

  • Helyszínhez, hozzátok és az esküvőhöz legjobban illő dekoráció megdizájnolását (megbeszéltek alapján)
  • A szükséges eszközök betervezését
  • Virágdíszek ès hozzávalók megtervezését
  • A tételes árajánlat elkészítését.
  • Továbbá moodboardokkal, színmintákkal illusztrálom, hogy mit is tervezek/beszéltünk meg az adott dekorációhoz. Ez plusz segítség Nektek ahhoz, hogy minél könnyebben el tudjátok képzelni a Nagy Napotok vizuális megjelenését.

Ebben a bejegyzésben bővebben is mesélek arról, hogyan zajlik konzultáció és tervezés.

Kizárólag saját eszközöket, vagy  partnereink által biztosított dekorációs elemeket és virágokat használunk fel. Abban hiszek, hogy csak ilyen módon biztosítható a minőség és látványvilág, ami miatt megtetszett a munkám; és amit én is bátran adok ki a kezeink közül. Ez vonatkozik továbbá a menyasszonyi csokorra és a személyes virágokra is (kitűzők, koszorúslány csokrok, csuklódíszek).

Tételes árajánlatot a személyes konzultációt követően tudok küldeni.

A dekoráció végső ára több elemből tevődik össze. Ebben a cikkben részletesen írok erről, konkrét árakkal illusztrálva.

Igen. Ez is a szolgáltatásainkhoz tartozik, mivel a bútorok nagyban befolyásolják a végső összképet.

Nem szeretném magunkat egy stílusba bekategorizálni, mert annál sokkal izgalmasabb ez a szakma. A dizájn elkészítésekor a fine art wedding megközelítés áll hozzám a legközelebb. 

A stílus jellemzői: gondosan megkomponált esztétikus részletek, harmónia ez egyes elemek és a helyszín között, virághangsúlyos dekorációk, egyes esetekben az esztétika elsőbbséget élvez, a funkcióval szemben. 

Ezen belül szinte bármilyen stílusú, színvilágú esküvőt elkészítünk, a tematikus esküvők pedig külön helyet foglalnak el a szívemben.  Azt gondolom, ez a portfolionkban is látszik.

MEGNÉZEM A PORTFOLIOT

Amennyiben székszoknyát és/vagy befőttesüveges dekort szeretnétek, sajnos nem én leszek a megfelelő dekoros számotokra.

Nincs, mert abban hiszek, hogy minden esküvő egyedi, nem lehet csomagokban beleerőltetni és így ti is sokkal rugalmasabban tudtok választani, hogy mi az amit szeretnétek. Minden párunknak egyedi megrendelés alapján, személyreszabott dekorációs tervet készítek.

A virágok a tiétek maradnak. A vázákban, dekoráció különböző pontjain lévő virágokat bontáskor kis csokrokba kötöm és a helyszínene hagyom. Ezeket az esküvő után el tudjátok vinni vagy elosztogathatjátok a vendégeknek.

esküvői,dekoráció,budapest, wedding, decor,

Nem. Az ajánlatban, majd a szerződésben szereplő összeg nem változik. Amennyiben darabszámban, asztalszámban, létszámban (+/- 10%-tól) változás lépne fel, ezt legkésőbb az esküvő előtt 30 naptári nappal kérem jelezni. Ebben az esetben az ajánlat korrigálásra kerül. 

HALASZTÁS ESETÉN: amennyiben az esküvő következő évre kerül át, úgy nem tudjuk garantálni az eredeti árakat. Az eddigi tapasztalatokat alapul véve 15-25% közötti áremelkedésre érdemes számítani.

A helyszín által biztosított időpontban (általában reggel vagy kora délelőtt) kezdjük a dekorálást a csapatommal, és legkésőbb a vendégvárás előtt egy órával időzítjük a munka befejezését. 

A bontás időpontja színtén a helyszínnel kerül megbeszélésre.

Angolul és spanyolul tudunk kommunikálni. Minden dokumentációt: az ajánlatot, szerződést, kiállított számlákat el tudunk készíteni angolul. Továbbá a személyes és írásos kapcsolattartás is folyhat a választott nyelven.

Igen, több stílusban vannak eszközeim (vázék, mécsestartók, textilek, fényfüzérek, táblák, boldogságkapu stb. ) 

Bérelni dísztányérokat, néha textileket szoktam. Összességében arra törekszem, hogy mindent beszerezzek ami szükséges a design maradéktalan megvalósításához. Nem ritka, hogy egyedileg készítetünk el dolgokat. 

Igen! Egyrészt kibérelhetitek a dekorációs eszközeimet. Erről bővebb információt emailben tudtok kérni:

hello@blushweddingdecor.huú

Továbbá személyreszabott konzultációra is lehetőségetek van, ahol feltehettek bármilyen kérdést a saját készítésű dekorációval kapcsolatban. További informáciot ide kattintva tudsz olvasni.

Ha bármilyen egyéb kérdésetek felmerülne, keressetek bizalommal. Alig várom, hogy megismerhesselek titeket és együtt dolgozhassunk!