Gyakran ismételt kérdések

Töltsétek ki az ajánlatkérő űrlapot és 72 órán belül felveszem veletek a kapcsolatot. Majd következik a személyes konzultáció, amely során átbeszéljük a dekorációra vonatkozó részleteket.

Az egyéni konzultáció alapján megtervezem számotokra a személyre szabott dekorációt.  A találkozót követő 7 napon belül kaptok egy tételes ajánlatot.  Továbbá moodboardokkal illusztrálom, hogy mit is tervezek/beszéltünk meg az adott dekorációhoz. Ez plusz segítség Nektek ahhoz, hogy minél könnyebben el tudjátok képzelni a Nagy Napotok vizuális megjelenését.

A személyes találkozó és a tervezés díja 25 ezer forintamely a találkozón fizetendő készpénzben (készpénzes elektronikus számla kerül róla kiállításra).

Amennyiben a design terv kézhezvételét követően mellettünk teszitek le a voksotokat, úgy az előzetesen fizetett tervezésidíj, az esküvői dekor végösszegéből levonódik.

Ha esetleg úgy döntötök, hogy nem folytatjuk a közös munkát, akkor a  tervezési díjon felül, további költség nem terhel titeket.

A találkozóra – járványhelyzettől függően – személyesen (B72 Studió – V. Múzeum krt 19.), vagy online (Zoom, Skype vagy Messenger segítségével) kerül sor.

Ha már megvan a végleges dátum és helyszín, akkor minél hamarabb keressetek fel, ideális esetben 10-12 hónappal az esküvő előtt. A minőséget szemelőtt tartva és a rendelkezésre álló kapacitásunkat  figyelembe véve, az egy szezonban vállalt esküvők számát korlátoztuk. Így mindenkinek ugyanannyi figyelmet és sztenderd minőséget tudunk nyújtani.

Kizárólag saját eszközöket, vagy  partnereink által biztosított dekorációs elemeket és virágokat használunk fel. Abban hiszek, hogy csak ilyen módon biztosítható a minőség és látványvilág, ami miatt megtetszett a munkám; és amit én is bátran adok ki a kezeink közül. Ez vonatkozik továbbá a menyasszonyi csokorra és a személyes virágokra is (kitűzők, koszorúslány csokrok, csuklódíszek).

Igen. Ez esetben azt javaslom, hogy az egységesség érdekében, a további szükséges papírneműk (menük, ültetőkártya stb.) is azonos helyen készüljenek. A dekorációval való összehangolás érdekében, mindenképpen egyeztessünk ezeknek a látványvilágáról.

Igen. Ez is a szolgáltatásainkhoz tartozik, mivel a bútorok nagyban befolyásolják a végső összképet.

Nem szeretném magunkat egy stílusba bekategorizálni, mert annál sokkal izgalmasabb ez a szakma. A dizájn elkészítésekor a fine art wedding megközelítés áll hozzám a legközelebb. 

A stílus jellemzői: gondosan megkomponált esztétikus részletek, harmónia ez egyes elemek és a helyszín között, virághangsúlyos dekorációk, egyes esetekben az esztétika elsőbbséget élvez, a funkcióval szemben. 

Ezen belül szinte bármilyen stílusú, színvilágú esküvőt elkészítünk, a tematikus esküvők pedig külön helyet foglalnak el a szívemben.  Azt gondolom, ez a portfolionkban is látszik.

MEGNÉZEM A PORTFOLIOT

Amennyiben székszoknyát és/vagy befőttesüveges dekort szeretnétek, sajnos nem én leszek a megfelelő dekoros számotokra.

Nem, mert abban hiszek, hogy minden esküvő egyedi, nem lehet csomagokban beleerőltetni. Minden párunknak egyedi igények alapjánm személyreszabott dekorációs tervet készítek.

A teljeskörű dekorációs csomag, amely tartalmazza a teljes dekoráció koncepciójának a kivitelezését, alapanyagokat, eszközöket és virágokat 850 ezer forinttól érhető el (50/60 főtől)

Kis létszámú (<40 főnél kevesebb) esküvő esetén keress minket egyedi árajánlatért.

Ezen felül kiszállási díjjal szükséges kalkulálni, ami:

  • Budapesten kívüli helyszín esetén 160 forint/km
  • Budapesten belül fixen 25 ezer forint.

Az árakról egy kis ismertetőt ebben a blogsorozatban írtam.

Továbbá van egy fix összegű kaució, ami a dekorációs eszközök sértetlensége esetén visszautalásra kerül.

esküvői,dekoráció,budapest, wedding, decor,

Nem. Az ajánlatban, majd a szerződésben szereplő összeg nem változik. Amennyiben darabszámban, asztalszámban, létszámban (+/- 10%-tól) változás lépne fel, ezt legkésőbb az esküvő előtt 30 naptári nappal kérem jelezni. Ebben az esetben az ajánlat korrigálásra kerül. 

HALASZTÁS ESETÉN: amennyiben az esküvő következő évre kerül át, úgy nem tudjuk garantálni az eredeti árakat. Az eddigi tapasztalatokat alapul véve 15-25% közötti áremelkedésre érdemes számítani.

A helyszín által biztosított -általában reggeli vagy kora délelőtti- időpontban kezdjük a dekorálást a csapatommal, és legkésőbb a vendégvárás előtt egy órával időzítjük a munka befejezését. 

A bontás időpontja színtén a helyszínnel kerül megbeszélésre.

Angolul és spanyolul tudunk kommunikálni. Minden dokumentációt: az ajánlatot, szerződést, kiállított számlákat el tudunk készíteni angolul. Továbbá a személyes és írásos kapcsolattartás is folyhat a választott nyelven.

Igen, több szezonnyi készletet halmoztam fel, különböző stílusú eszközökből. Az esetek 99%-ban saját eszközt használunk. Bérelni dísztányérokat, néha textileket szoktam. Összességében arra törekszem, hogy mindent beszerezzek ami szükséges a design maradéktalan megvalósításához. Nem ritka, hogy egyedileg készítetünk el dolgokat. 

Igen! Egyrészt kibérelhetitek a dekorációs eszközeimet. Erről bővebb információt emailben tudtok kérni:

hello@blushweddingdecor.huú

Továbbá személyreszabott konzultációra is lehetőségetek van, ahol feltehettek bármilyen kérdést a saját készítésű dekorációval kapcsolatban. Ez a szolgáltatás előreláthatólag 2021 novemberétől lesz elérhető. Érdeklődni emailben tudsz.

Ha bármilyen egyéb kérdésetek felmerülne, keressetek bizalommal. Alig várom, hogy megismerhesselek titeket és együtt dolgozhassunk!
Copy link
Powered by Social Snap