Rólam

Történetem az esküvők világában 2016-ban indult, a saját esküvőm kidekorálásával. Aznap minden megváltozott: nem csak a férjemnek mondtam igent, de megtaláltam a hivatásomat is. 2017-ben volt az első esküvőm, azóta nincs megállás. Ma már saját csapattal dolgozom minden esküvőn.

A legjobbra és a maximumra törekedve dolgozunk. Rendszeresen képzem magamat a munkámban, ami nem mellesleg a kedvenc elfoglaltságom is.

Jó emberismerőként könnyen ráérzek arra, hogy milyen a stílusotok és a személyiségetek. A ti ízléseteket ötvözöm dekorációban a legfrisebb trendekkel és letisztultsággal.

Budapesti vagyok, de Kubában születtem. Szeretek mindent ami szép, legyen szó virágokról, divatról, lakberendezésről vagy fotózásról. Van egy macskám a neve Cupi úr, akit imádok, ő pedig imád minden virágot megszaglászni.

Mit mondanak rólunk az előző párjaink:

“Gördülékeny volt a kommunikáció, ami szerintem az egyik legfontosabb egy szolgáltató esetében”

Már régóta követtem Lettiék munkáját, és akkor tudtam, hogy velük együtt szeretném megálmodni a dekorációnkat. Már az első találkozón működött a kémia, és nagyon megnyugtató volt hogy az elképzeléseinket kreatív ötletek követték.☺️ Gördülékeny volt a kommunikáció, ami szerintem az egyik legfontosabb egy szolgáltató esetében. Csodaszép volt minden, a csokrom pedig egy álom. A helyszín is megjegyezte, hogy mennyire el vannak ragadtatva a dekorációtól. Köszönjük, hogy velünk voltatok, és reméljük jól éreztétek magatokat Ti is.❤️Tökéletes volt.🥰

Fürjes-Balogh Alexandra

“Szolgáltatóként mondom, hogy szuper dekorációt hoztak össze.”

Szolgáltatóként mondom, hogy szuper dekorációt hoztak össze.☺️ Minden nagyon hangulatos volt, odafigyeltek a részletekre

Szakály Gergő

ceremóniamester
Őszi esküvő ruha, Őszi esküvő helyszín, Őszi esküvőre ruha vendégként, Őszi esküvői csokor, Vadvirágok esküvőre, Őszi esküvői fotók

“Nagyon nehéz szavakba önteni mindazt, amit kaptunk”

Kedves Letti és Viktor,
Köszönjük, hogy csodás munkátokkal és mérhetetlen kreativitásotokkal életre keltettetek egy olyan álomvilágot, ahova gondolataimba egész biztosan évekkel később is szívesen visszatérek! 💕
Nagyon nehéz szavakba önteni mindazt, amit kaptunk. Mind az előkészületek, mind pedig a kivitelezés párját ritkította és rendkívül profi volt, a legapróbb részletig precízen megtervezett és kézben tartott. Igazán szerencsésnek érzem magam, hogy együtt készülődhettünk a számunkra ilyen fontos napon és egy percig sem merült fel bennem kétely, hogy a tökéletesnél akárcsak egy hajszállal is kevesebbet kapunk.
Mindig is csodálattal tölt el mikor azt látom, hogy valakinek a munkája a szenvedélye és úgy érzem ez a műfaj csak így valósítható meg igazán őszintén és tisztán. Kívánom, hogy ez a szenvedély további munkátokban is elkísérjen!

Porteleki-Schaming Kornélia

esküvői-dekoros-budapest

“nagyon profi, kedves és rugalmas volt az egész folyamat!”

Kedves Letti és Viktor! Mégegyszer szeretnénk megköszönni a gyönyörű szép dekorációt, kreativitást és profizmust! Mindenki emlegeti, hogy milyen gyönyörű volt minden és hogy ezt a helyszínt még nem látták ilyen szépnek. 😊 Ti nagyon megkönnyítettétek a dolgunk, mert nagyon profi, kedves és rugalmas volt az egész folyamat! További szép esküvőket és elégedett párokat nektek😘😘🥂

Bagi Dóri

“Mindenkinek ilyen szolgáltatókat kívánok, mint amilyenek Ti vagytok!❤️”

Letti és Viktor egy fantasztikus páros, akik lelkiismeretesen, profin végzik a munkájukat. Már az első találkozásnál éreztük, hogy az esküvőnk dekorációja a legjobb kezekbe került! Nagyon sokan dicsérték a gyönyörű virágkölteményeket s a sok apró, gondosan megtervezett részletet. Köszönjük a csodás dekorációt, a telefonos egyeztetéseket, a türelmet és hogy megismerhettünk Titeket!! Mindenkinek ilyen szolgáltatókat kívánok, mint amilyenek Ti vagytok!❤️

Tóth Anna Eszter

“a magical vibe that touched not only us but each and every guest of ours, too”

We absolutely loved the decoration Letti made for us at two different venues – it was amazing how much she nailed what sort of decoration we had in mind. We really felt she took the effort and time to get to know our way of thinking, and perhaps that’s why it worked so well. It was a breeze working with her, as she was flexible and creative all the way. The end result was just fantastic, it created a magical vibe that touched not only us but each and every guest of ours, too. 🙂  We cannot recommend her enough!

Miriam Van der Beek & Majdán Gábor

“Letti minden mozdulatán, minden gondolatában látszik, hogy szívvel-lélekkel csinálja a munkáját”

Letti egyike azon személyeknek, akiknek nem lehetünk eléggé hálásak, hogy gyönyörűvé és gondtalanná varázsolták az esküvői készülődést és az esküvőnket. Letti minden mozdulatán, minden gondolatában látszik, hogy szívvel-lélekkel csinálja a munkáját, rendkívül elkötelezett a szakmája és az őt választó párok iránt. A dekoráció tervezése és elkészítése során figyelemmel van a pár személyiségére, ötleteire, ugyanakkor, kedves jövendőbeli párok, higgyétek el, neki még százszor jobb ötletei vannak! Az esküvői dekorációnk minden eleme álomszép volt. Nagyon köszönjük Nektek, Letti és Viktor!

Sándor-Koledits Nóra

wedding wood-budapest-esküvői-dekoros-

“Minden kérésemet maximálisan teljesítette”

Ha esküvői dekorációt keresel, NE KERESS TOVÁBB! Letty az a személy, aki 3 mondatból tudja, mit csináljon, és nem tud hibázni. Ízléses, nem hivalkodó dekorációt varázsolt az esküvői helyszínre. Minden kérésemet maximálisan teljesítette, sőt, kiegészítette olyan elemekkel, amikről álmodtam, de nem tudtam megfogalmazni őket. Plusz őszintén elmondta, ha valami nem illik bele az elképzeléseinkbe. És ezeken felül fantasztikus ember, remek a humora, és így nem csak a munkája, de a személye is emeli a rendezvény hangulatát. Szívből ajánlom mindenkinek, mert felejthetetlen pillanatokat varázsol majd mindenki számára ❤️

Winkler Mariann

“Minden elképzelésünket felülmúlta az eredmény”

A legjobb döntés hoztuk, hogy Lettire és profi csapatára bíztuk a dekor megalkotását a nagy napunkon. Lettivel már csak azért is kiemelkedő élmény együtt dolgozni mert minden megnyilvánulásából érezhető, hogy teljes szívét beleadja az adott nagy nap arculatának megvalósításába. Abszolút arra törekszik, hogy az aktuális trendeket követve is mindig egyedi, a pár stílusát és személyiségét teljes mértékben tükröző dekor szülessen. Minden elképzelésünket felülmúlta az eredmény. Végtelenül hálásak vagyunk és nagyon örülünk, hogy megismerhettünk, Letti!☺️💕

Kárai Réka

Sorg villa, esküvő, leányfalu, daalarna esküvői ruha, esküvői dekoros Budapest, Wedding, Decor, Hungary

“Nagyon flottul mentek az egyeztetések”

Drága Letti! Egy csoda volt, amit alkottatok az esküvőnkön! Álomszép volt minden!  Nagyon nagyon szépen köszönjük Neked a varázslatos dekorációt! A virágok, a szoborfülke, a táblák, a gyönyörű tányérok, a kártyák – minden részlete szerelem volt számomra. A vendégek is odavoltak érte.
Szuper volt Veled dolgozni, ötletelni, együtt gondolkozni, készülni – úgy éreztem, hamar egy hullámhosszra kerültünk. Nagyon flottul mentek az egyeztetések, nyitott voltál mindig a kéréseimre. Köszönöm, hogy így ráéreztél, hogy mit is szerettem volna. Köszönöm a kedvességedet, segítőkészségedet, rugalmasságodat, elképesztően profi munkádat! (Sajnálom is, hogy vége.)

Gyarmati Dóra

Ha velem dolgoztok nem csak egy dekorost kaptok, hanem:

Gördülékeny kommunikációt

A készülődés hónapjaiban is legkésőbb 3 napon belül választ kaptok a levelekre. 

Mindig kereshettek esküvővel kapcsolatban felmerülő kérdésekben, olyan formában ami számotokra a legkényelmesebb. Hívhattok, sms-ezhetünk vagy akár messengeren is tarthatjuk a kapcsolatot.

220426_18095402 (1)
220425_18383201 (1)

Kreatív ötleteket

A szervezés során új ötletekkel is hozzásegítelek titeket a tökéletes esküvőhöz.

Számtalan dekorációs eszközzel rendelkezem, a készlet folyamatosan bővül. Nincs lehetetlen, ami fellelhető határon innen s túl, azt beszerzem és/vagy elkészítem az esküvőtökre.

Precizitást és lelkiismeretes munkát

Számomra fontos, hogy segítselek titeket szervezés során és egy percig sem merüljön fel bennetek, hogy a tökéletesnél akárcsak egy hajszállal is kevesebbet kaptok. Minden részletet gondosan megtervezek és kézben tartok. Türelemmel oldom meg, akár az utolsó pillanatban felmerülő változtatásokat is.

esküvői dekoros, budapest, wedding decor budapest
"Nekünk csak egy dobásunk van, minden alkalommal, hogy tökéleteset alkossunk... Ezzel a szemlélettel dolgozom minden esküvőn."

Megjelenések

secret stories logo

Elegancia, fények és pasztell árnyalatok – Réka és András nagy napja

golden milk podcast

Golden Milk Wellness Podcast - Önmegvalósítás, kreativitás, kubai szépségpraktikák - Letti

best event

𝗕𝗘𝗦𝗧 𝗘𝗩𝗘𝗡𝗧 🎬 #PORTRÉ: BLUSH WEDDING DECOR | "Szerintem nincs olyan hogy túldíszített esküvő.." 💐

yess event hire

YESS Talks