Rólam

Csupán egy lehetőségünk van minden alkalommal, hogy tökéleteset alkossunk

Ezzel a maximalista szemlélettel dolgozom minden esküvőn.

A célom, hogy megalkossam a leggyönyörűbb esküvőt számotokra, ami felülmúlja minden elképzeléseteket. A dekoráció amit az esküvőtökre varázsolunk, részese lesz azoknak a családi emlékeknek  és képeknek, amiket évtizedek múltán is boldogan vesztek majd elő. Ezért tartom megtisztelőnek, hogy a munkámmal hozzátehetek ahhoz, hogy ezek az emlékek még szebbek, az esküvőtök napja pedig profi és tökéletes legyen

2017-ben volt az első esküvőm, azóta nincs megállás. Ma már saját csapattal dolgozom.

liszkay-kuria-eskuvo-dekoráció-balaton-dekoros-simon-teodora-hugary-wedding

Megjelenések

secret stories logo

A Daalarna esküvői magazinja

Fókusz,Videó,Életmód,rtl,esküvő,drága,nászajándék,trend

RTL - Fókusz interjú

golden milk podcast

Golden Milk Wellness Podcast

best event

𝗕𝗘𝗦𝗧 𝗘𝗩𝗘𝗡𝗧 #PORTRÉ

yess event hire

YESS Talks

letöltés

Pátria Rádió

Történetem

Mindig is a rendezvények világában szerettem volna dolgozni, ez alapján választottam főiskolát is. Majd az élet úgy hozta, hogy mégsem ebben helyezkedtem el. Nyolc évnyi pénzügyi karrier után úgy döntöttem, nem várok tovább és belevágok abba, amit igazán szeretek csinálni!

A virágkötészeti képzést követően, nekifogtam a meghívó tervezés kitanulásának, hogy egységes esküvői látványvilágot készíthessek minden, engem megkereső párnak. Kedvenc részem az esküvőkön a menyasszony bevonulása, ilyenkor minden alkalommal könnyek szöknek a szemembe.

Budapesti vagyok, de Kubában születtem. Szeretek mindent ami a vizualitásról szól; legyen ez akár virágkötészet, divat, lakberendezés vagy fotózás.

Így dolgozom

Gördülékenyen kommunikáció

Mindig kereshettek esküvővel kapcsolatos kérdésekben. Nyitottan állok a készülődés folyamán felmerülő kéréseitekhez, hogy a végeredmény pont olyan legyen, mint amilyet megálmodtatok.

liszkay-kuria-eskuvo-dekoráció-balaton-dekoros-simon-teodora-hugary-wedding
Tugyi Letti, Blush wedding Decoresküvői dekoros budapest, wedding decor budapest,Blush wedding Decoresküvői dekoros budapest, wedding decor budapest

Kreativitás

A szervezés során kreatív ötletekkel is hozzásegítelek titeket a tökéletes esküvőhöz. Számtalan dekorációs eszközzel rendelkezem, a készlet folyamatosan bővül.

Precizitás és maximalizmus

Minden részletet gondosan megtervezek és kézben tartok. Türelemmel oldom meg, akár az utolsó pillanatban felmerülő változtatásokat is, hogy nektek semmin se kelljen aggódni a nagy napon.

Tugyi Letti, Blush wedding Decoresküvői dekoros budapest, wedding decor budapest,Blush wedding Decoresküvői dekoros budapest, wedding decor budapest