Szandra & Tomi geometrikus esküvője

Szabadtéri esküvő helyszínek mindig jó választásnak bizonyulnak, ha pedig egy stílusos vidéki szállodával párosul mint a Rosinante Fogadó, akkor csakis egy szép szabadtéri ceremónia lehet a végeredmény.

Ilyen volt Szandra és Tomi esküvője is. Kegyes volt velünk a május, hiszen előtte (és azóta is szinte megállás nélkül) mindennap szakadt az eső, hol jobban eláztatva mindent, hol éppen csak szemerkélve. Azon a szombaton, mintha az égiek is azt akarták volna, hogy Szandra és Tomi napja tökéletes legyen. Egész nap sütött a nap, az eső is csak pontban a szertartást követően, a gratulációk megkezdésekor kezdett el esni. 

Egy kicsit beszélek a dekorációról. Szandra még tavaly ősszel keresett meg Facebookon. A Pinterestes inspirációs kép áradatból, ami tobzódott a zsenge zöld színektől és a minimalista szürke árnylatoktól, világossá vált, hogy egy olyan esküvőt szeretne amiben egyesül a greenery esküvők buja hangulata, egy visszafogott szürkés palettával, ugyanakkor tartalmaz némi modern eleganciát, amit az arany színű geometrikus formák és vonalak adnak. 

Egyik nagy örömöm volt, mikor megtudtam, hogy Szandra szeretne egy nagy bohém greenery csokrot, amiről már régóta álmodoztam. Szerencsénk volt részt venni a szertartáson és az azt követő vacsorán is. A szertartást Simai Marianna vezette, akinek “civilként” is régóta követtem a munkásságát. Örültem, hogy élőben is láthatom, hogyan teremt bensőséges és meghitt hangulatot.

 

SZOLGÁLTATÓK:

Fotók: Vécsei Gergely

Ruha: Dévényi Fanni

Ceremóniamester: Szakály Gergő

Torta: Kiflicsücsök

Szertartásvezető: Simai Marianna

Papír háttér elemeket készítette:  Edinas Paper Wedding 

Dekor, grafika, virágok: Blush Wedding Decor

“Drága Letti és Viktor, köszönjük a mérhetetlen segítséget, kreativitást és hogy részesei voltatok a Nagy napunknak. 🥰 Egy álom volt a dekor, felülmúlta minden elképzelésünket, a csokrom pedig szerelem volt első látásra.❤️Minden tökéletes volt. 😘” Szandra

Szandráék a hagyományostól eltérő folyadék ceremóniát választottak, a két színtelen folyadék összeöntés után, kék színű lett.

A vendégek ujjlenyomatfán hagyhattak emléket. A nyomdák pedig a dekor színeit tükrözték vissza és persze néhány geometrikus elem is megjelent.

A vendégeket levélre kézzel írt ültetőkártya várta. A köszönő ajándékot Szandra intézte, természetesen közben egyeztettünk, hogy illik-e a dekorációba és a koncepcióba.

Az idei évtől komoly változtatásokat vezettünk be az asztali díszek kivitelezésében, főleg környezeti szempontokat figyelembe véve. Erről bővebben ebben a bejegyzésben olvashatsz.

Az aranyszínű papír háttér elemeket Edinas Paper Wedding készítette nekünk, szuper rövid határidővel, amit ezúton is köszönök nekik.

Természetesen a menükártya grafikán is visszaköszöntek ugyanazok a növények amiket a dekorban is felhasználtunk, követve a geometrikus vezérfonalat.

Ha már követed egy ideje a munkáinkat, akkor tudhatod, hogy nagyon szeretek sok gyertyát használni a dekorációban, mert este ez adja meg a hangulatot.

…nem utolsó sorban pedig romantikus képek is készülhetnek így 😉

…és amikor a torta is harmóniában van a dekorral 🙂

Utoljára de nem utolsó sorban pedig; Kedves Szandra & Tomi,
Köszönjük, hogy a napotok részesei lehettünk, szinte barátként fogadtatok minket. Kívánjuk, maradjatok örökké ilyen szerelmesek és bájosak!

Az esküvődre készülsz, fontosak neked az igényes részletek és hogy szép környezetben ünnepelhesd meg a nagy napodat? 
Kérj ajánlatot tőlünk teljes körű dekorációra!