Klári & Balázs őszi esküvője

A Hilltop Borhotelbe szinte hazajárunk ha esküvőről van szó. Klári és Balázs állatorvosként dolgoznak, és a lovakra specializálódtak. Ezért már általam készített meghívójukon is megjelent a patkó motívum, ami végigkísérte az esküvői dekorációjuk többi elemét is. A fő színek a kék, zöld, fehér és arany voltak. Ezért a terítőkkel jelenítettük meg a dekorációban a kék színt, míg a fehér és a zöld színeket a növények és virágok jelképzeték, az arany pedig néhány részletet emelt ki.

A dekorációban használtunk pozsgásokat, vagyis a kövirózsát is. A kék szín még a csokorban is megjelent. A csokor szárát babakék színű, kézműves selyemszalaggal kötöttem át. És, hogy miért pont selyemszalag? Mert a kézzel tépett szalag művészi rojtossága miatt egyszerre finom romantikus, míg a selyem puhasága és exkluzívitása luxus érzetet kölcsönöz a csokornak.

Mivel -ahogy a képeken is látszik- ezen az október közepi napon elég hideg és esős volt, ezért az eredetileg kültérre szervezett, esti ceremónia végül az étteremben kapott helyet. Bár sajnos a képeken nem látszik, de a boldogságkapunak végül az étterem két faoszlopát használtuk fel, és beborítottuk teljes egészében fehér rezgővel és fényekkel. Végül a ceremónia a főasztal előtt kapott helyet. 

A gyűrűket az egyik kedvenc, magyar designer ékszereket készítő tervezőm, Sophie Molnár Design készítette. Zsófi ékszereit magam is szívesen ajánlom a párjaimnak, akik exkluzív minőségű, egyedi karikagyűrűre vágynak.

Szolgáltatók

hilltop esküvő
Asztali dekoráció esküvő
esküvői-dekoráció-üdvözlő-tábla-esküvői-dekoros
esküvői-dekoráció-üdvözlő-tábla

Nézd meg a többi, ehhez hasonló esküvőt:

greenery esküvő,zöld esküvői dekoráció, elegáns esküvői dekoráció, wedding decor budapest, greenery zöld, termésszetes esküvői dekoráció,arany esküvői dekoráció, esküvői dekoráció 2020, esküvői dekoráció,botanica vendégház, botanica, dántszentmiklós, hotel botanica esküvő, stílusos vidéki szállodál,botanica étterem, esküvő-botanica vendégház, blush wedding decor,vidéki esküvő helyszínek,esküvő helyszín budapest környéke, 50 fős esküvő helyszín

Szilvi & Krisztián

Botanica Vendégház

budapest-esküvői dekoros-wedding decor budapest-Kis esküvő helyszín balaton-Balatoni esküvő-Vidéki esküvői helyszínek

Angi & Robi

Balatonlelle

Kövess itt is