Anita és Zoli a tatai esküvője, közvetlenül a tatai tó partja mellett került megrendezésre. Igazi greenery esküvő volt, annak minden kellékével: greenery esküvői meghívóval, greenery ültetőkártyával és ehhez illő köszönőajándékkal a násznépnek. A greenery zöld egyhangúságát különböző textúrákkal, vagyis különböző fajta levelekkel dobtuk fel, így változatos maradt a monokróm zöld dekoráció, habár itt-tott szegélyezték fehér virágok, mint lisianthus és scabiosa. 
Az esküvő stílusában készítettük el a meghívókat is, amik szintén magukon hordozták a fő motívumot, a festetett levél mintát (ruscust). A dekoráció különlegessége az volt, hogy Szent-György hegyen szedett rozmaringágakkal dobtuk fel. Került belőle a menyasszonyi csokorba és az ültetőkártyákra. 
A dekorban olyan elemeket használtunk amik magukon hordozzák a rusztikus stílust és letisztult üveg dekor eszközökkl párosítottuk, a végeredmény egy elegáns esküvői dekoráció és a finoman rusztikus keveréke volt. Az asztalokra fehér textilszalvéta került, ez mindenképpen emelte az összképet.  A chiavari székek bérlése mellett döntöttünk végül, mivel ezek illettek a legjobban a dekorációhoz és a helyszínhez egyaránt. 
Köszönetajándék ötlete a pártól származott, így a vendégek az esküvő tematikájához illően mini kövirózsát kaptak.

Képek: Eszter Faragó Photography | Helyszín: Sirály Panzió Tata | Székek: Székre fel

Tökéletes dekorációt szeretnél az esküvődre? Ne maradj le szabad időpontjainkról, keress fel minket most
EZ IS ÉRDEKELHET
KÖVESS FACEBOOKON