Szerettük a párt, a dekort és a helyszínt ès ezeket a meleg színeket!  Mikor a teljes esküvői koncepció megtervezéséről beszélek, akkor minden részletre kiterjedő tervezésre gondolok. Nóriék esetében is minden részletet gondosan vàlogattunk össze: a meghívón lévő virágok az első megbeszélésen kapott inspirációs kép alapján kerültek kiválasztásra. A kraft kartonra kasírozott meghívó egyben rusztikus de mégis picit exkluzívabb érzést kelt a dupla papír vastagsága miatt. Az nem is kérdés, hogy a menü- és ültetőkártyáknak harmonizálnia kötelező a meghívóval. Ennek megfelelően választottuk ki nekik azt a gyűrűtartót, ami legjobban kiegészítette őket és a dekoráció többi részét is.

Erre az esküvőre kettő, a megszokottól eltérő ültetést is készítettünk. Nóri szerette volna, ha minden vendég egyben a welcome drinkkel összekötve tudnà meg a helyét. Azt javasoltam neki, hogy ezt mindenképp öntsük olyan formába, ami látványos és illik a dekorba. Így született meg az italfal.

Úgyhogy a vendégek nem csak egyszerűen egy asztalról vehették el az italt, hanem a dekor részét alkotó “installáció” szolgált erre.

Viszont gondolnunk kellett a gyerekekre is, ezért ők egy kiskorú-kompatibilis verziót kaptak, színes Jelly belly cukorkákkal és Whirly pop nyalókákkal, amit szintén mi szereztünk be,
-nem véletlenül harmonizál a nyalókák színe a dekorral!😉

Képek: Walla Ádám – Kivonatos | Helyszín: Dunai Csónakház | Grafika & virágok & dekor: Blush Wedding Decor | Ruha: Daalarna | Fejdísz: Trangoni